About

OVER ONS

Maak kennis met de unieke stijl van Kamil Kayan. Na 15 jaar ervaring op te hebben gedaan op verschillende plaatsen in Turkije laat hij ook Hilversum graag zien wat hij kan. Hij gaat altijd voor de perfecte afwerking en ziet zijn klanten dan ook tevreden de studio verlaten.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste knip- en kleurtechnieken, en trainen het team regelmatig zodat wij elke look kunnen bereiken.Voor ons is ieder persoon anders, wij kijken dan ook graag samen met u wat het beste bij u past. 

Bij Haarstudio Kayan kunt u ook terecht voor traditionele turkse behandelingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het epileren van de wenkbrauwen met draad of een luxe scheerbeurt. Zowel voor mannen en vrouwen hebben wij uitgebreide behandelingen. Benieuwd? bekijk onze behandelingen hier.
Wij hebben ruime openingstijden, en werken zeer flexibel met en zonder afspraak. Wilt u toch zeker weten dat wij uitgebreid de tijd voor u hebben bel ons dan voor een afspraak op 035 750 64 22.

 

Bekijk hieronder onze foto's voor een impressie van de salon en wij hopen u snel te zien bij Haarstudio Kayan! 

SALON IMPRESSIE

salon1.jpg
salon4.jpg
salon2.jpg
salon3.jpg
salon6.jpg
"Door jarenlange ervaring, bieden wij u de ultieme salonbeleving"

Our Story

''Als klein jongetje wist ik al dat ik kapper wilde worden, in de eerste kapsalon waar ik alleen haren mocht vegen bleef ik maar doorzeuren of ik een kapsel in model mocht föhnen. En hier sta ik dan, samen met mijn vrouw in onze prachtige haarstudio klaar om u te ontvangen.'' - K. Kayan

Our Vision

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen. Hier kunt u uw verhaal kwijt en uw bezoekers meer over uzelf vertellen.

Door  jarenlange ervaring, passie voor het kappersvak & eerlijke interesse bieden wij u de ultieme salonbeleving. In een sfeervolle, luxe salon krijgt u persoonlijke aandacht en uitgebreid advies. Ieder persoon is uniek is onze ogen.